Kunstwinkel, Kunstuitleen en Workshops

Reacties workshops

Ben je op een van mijn workshops geweest?
Laat je dan hier een berichtje achter?

Mo.

Reacties

Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen. Dat kan van alles of van niets zijn. Ik zou dan ook niet bij iedereen zo een workshop willen volgen, maar bij Mo wel. Wie haar kent, weet wat ik bedoel. En het was van alles en nog veel meer! Professioneel leidde Mo ons kleine groepje in een fijne, meditatieve sfeer. Niet zonder een lachje, maar toch, binnen enkele minuten was heerlijke rust en iedereen bezig, om daarna de diepte in te duiken. Ik ben zwaar onder de indruk, hoe ontspannen ik kan zijn en wat mijn hoofd en handen dan met kleur kunnen doen, als ik maar loslaat. Geen oordeel, geen sturen. En dan kon ineens iets naar boven komen, waar ik niet eens aan had willen werken. En kon ik het oplossen en loslaten. Later realiseerde ik me, dat ik niet eens had gekeken naar wat ik schilderde. Maar veel belangrijker dan het resultaat op het doek was de rust in mij. Dankjewel, lieve Mo!

Workshop Schilderen

Hey bijzondere vrouw , want dat ben je ! Ik heb echt weer met bewondering naar je gekeken en geluisterd . Na een boeiende workshop mediteren vorige week toch ook nog een workshop schilderen ervaren bij je ! Jij bent echt een voorbeeld en een energieke boost . Ik had beide workshops niet willen missen , de sfeer de meiden but most of all hoe jij alles heb georganiseerd en professioneel aanpakt .
Thanks voor deze chill / creatieve middag was helemaal top !

Groet,
Nanda X

Ontspannings dag

Een heerlijke derde kerstdag genoten.

Utgenodigd op een ontspanningsdagje, dat leek mij wel.
Heerlijk tot innerlijke rust gekomen en ben weer bij de kern waar het voor mij nu om draait.
Stil staan, tijd opnieuw verdelen, en prioritieiten stellen door middel van mandela coaching en de moed en inspiratie weer gevonden om intuitief te mogen tekenen en nu thuis weer te schilderen.
Dank voor je aanzet en stimulans om gewoon heerljk bezig te zijn en te genieten van wat je doet zonder een verwachting te hebben.
Ik ben trots op wat ik weer aan inzichten heb opgedaan door jou aanwezigheid.
Dank en liefs,
Dorien

rustgevende middag!

Beste Mo,

Mijn moeder en ik hebben een rustgevende middag gehad met als eind resultaat mooie kunstwerken.
We zijn goed in de watten gelegd!
Bedankt voor de gastvrijheid en goede zorgen.

Groetjes Maria en Heidi

Workshop intuïtief schilderen

Ha Mo,

Mijn moeder en ik hebben genoten van de workshop! Een voor ons totaal nieuwe ervaring waarin 2 a-creatieve mensen toch succesvol een creatief proces doorlopen...het gaat tenslotte in de workshop niet om het resultaat :-)

Het was vernieuwend, verfrissend, gezellig & je begeleiding professioneel & inspirerend.

Dank je wel!

Groeten,
Jeanette & Anita

Workshop 18 mei 2010

Lieve Mo,

Een wat late reactie, maar wel recht uit het hart.
We willen je nog bedanken voor de geweldige ervaring en de bijzondere sessie. Het was een fantastische middag en hebben er erg van genoten.
We hebben het er nog vaak over en de schilderijen hebben een plekje waar je ze steeds kan en mag zien. Ook twee van onze krijttekeningen hebben een lijst gekregen en gaan een leuk plekje krijgen.
Het is zeker voor herhaling vatbaar en willen graag nog eens terug komen.

Hartegroet van Arie en Mija

workshop

Hoi Monique, samen met Myra ontzettend genoten van het schilderen. Wat een creatieve ervaring! Ook zonder dat je goed kunt tekenen (spreek nu voor mijzelf) krijg je een leuk en verassend eindresultaat. De emotie en gedachten erachter zijn het belangrijkst! Wij kijken terug op een hele leuke middag en zullen deze ervaring niet snel vergeten. Dank je wel en tot ziens bij.....!!!! Ellen

Héérlijk mediteren en schilderen

Beste Mo,

We hebben een prachtige zéér leerzame middag gehad. De meditatie's waren voor ons beiden een geweldige ervaring. Geschilderd met enorm véél plezier in een fantastische relaxte sfeer en perfecte entourage. Zelf zijn wij door jou intenser aan het schilderen geslagen. Bij deze een aanbeveling voor iedereen. Zijn voornemens om zo spoedig als mogelijk weer naar je toe te komen.

Het was in een woord "grandioos".

Groet Frans en Winnie,
Oosterbeek

reactie workshop

Hallo Mo

Ik vond de workshop intiuitief schilderen harstikke leuk.De opzet van werken sprak me aan,het werken met krijt voelde bevrijdend in comb met de muziek.Ik ging er goed tegenaan.Na ook nog een eigen doek gemaakt te hebben(3uur verder) konden we ook nog een groot zussenschilderij maken!!
Je krijgt dus echt een leuke,productieve middag,zeer de moeite waard.Ook fijn dat je fotos maakte,ben benieuwd naar het resultaat.Ten laatste wil ik ook benoemen dat je ons op een open ,warme manier(echte)hebt ontvangen en begeleid.thanks!!
groetjes Els

Geweldige workshop

Hoi Monique,
Dank je wel voor de geweldige workshop van vorige week.
We hebben genoten van de heerlijke ontspanning, jouw prachtige serre en vooral van het mooie eindresultaat.
De schilderijen die we gemaakt hebben zijn ondertussen ingelijst en hangen in ons huis.
Een mooie manier om zo terug te kunnen kijken op deze prachtige ervaring.
Dank je wel hiervoor.
Groeten Rob en Gemma.

moeder zoon workshop

hallo monique ik vond het heel leuk op de workshop het mediteren was heel rustgevend met het schilderen kon ik me helemaal los laten het maakte niet uit
wat ik deed want uit eindelijk wert het toch een mooi eindresultaat.

Daniel

Hoi Monique,

Wij hebben een geweldige middag gehad. Mooie locatie,goed weer en een prettige ongedwongen sfeer. Ik heb genoten en vooral van mijn zoon. Vind het prachtig om hem zo bezig te zien. Bijzonder was het schilderij van ons samen. Zonder een woord met elkaar te wisselen werd het een mooi geheel.
Dankjewel voor deze bijzondere ervaring.

Esther

workshop intuïtief schilderen

Hoi Monique,

Vorige week heb ik een workshop intuïtief schilderen bij je mogen volgen en ik wilde even laten weten dat ik het een erg mooie ervaring vond!
Een mooie plek, in je serre, met een hele rustige sfeer. Eerst een rustgevende, ontspannende meditatie en toen...aan de slag, laat je intuïtie maar spreken!! Geweldig, wat er dan uit je handen komt. Ik wist niet dat ik dat kon! Het eindresultaat was erg mooi en gaat zeker een mooie plek in huis krijgen. Ik ga deze workshop zeker nog een keer volgen, in de toekomst!

Warme groet, Marjo

Echt superleuk!

Een regenachtige en winderige woensdagmiddag was het, de laatste dag van maart 2010. Maar we zaten heerlijk in de zon in het tuinhuis van Monique. Een kopje thee of iets anders te drinken, lekkere hapjes. De sfeer was door het gastvrije onthaal direct ontspannen.
Eerst een beetje kletsen maar algauw met een blinddoek om zomaar iets op papier zetten met houtskool. Je ziet niet wat je doet en daarom kun je je lekker laten gaan. De blinddoeken gaan af en Monique legt uit wat het is, intuïtief schilderen.
Nou, je hoeft echt geen creatief talent te zijn hoor, om dat te doen (mag wel natuurlijk).
Eerst mediteren, voor één van ons nieuw en onwennig, voor de anderen iets heel gewoons. Monique maakt het voor iedereen toegankelijk.
En dan met krijt aan de gang, in een rustige atmosfeer met zorgvuldig gekozen muziek met kleur spelen. Het hoeft niks te worden, het gaat om het doen. Je kiest een kleur en gaat gewoon beginnen. We praten niet onder het werk, het is fijn zo bezig te zijn met jezelf en te weten dat de anderen dat ook doen. Niemand die op je let of kritiek heeft, alleen Monique die er is om voor je te zorgen met glaasjes water, thee of wat je maar nodig hebt.
En dan is je eerste werk klaar. Mooi geworden? Leuk! Misschien wil je het wel aan de muur hangen, misschien gooi je het wel weg, dan was alleen het proces belangrijk, niet het eindresultaat.
Na een korte pauze, even kletsen, weer een meditatie en dan met verf op doek aan de slag. Weer heel anders maar zo leuk om te doen. Je doet wat je denkt dat goed is en dat is dan goed.
Monique, het was superleuk, lekker ontspannen en tegelijk heel intensief. Echt een cadeautje voor jezelf, zo'n middag. Je kunt rustig aansluiten bij andere mensen ook al heb je ze nooit eerder ontmoet, het maakt niet uit, je bent er voor jezelf en weet dat de anderen dat ook zijn maar Monique maakt niet alleen hele mooie schilderijen, ze weet mensen ook te verbinden, minstens zo belangrijk.

Annemiek.

Danieks feestje

Hoi Mo

Onlangs had mijn dochter een kinderfeestje bij jou.
Bij deze wil ik je nog bedanken voor het geweldige feestje.
Ze vonden het geweldig om zich uit te leven in het schilderen.
Je had aan alles gedacht. Iets te drinken, iets lekkers, lekker
harde muziek.Zelfs een (kinder)champagne toost op de jarige ben je
niet vergeten en er was een cadeautje voor de jarige en een
kleinigheidje voor iedere gast.
Nogmaals bedankt, ook namens Daniek en haar vriendinnen.
Ze vonden het hartstikke vet cool!!!!!!!

Groetjes Ingrid

Beste Monique,met

Beste Monique,
met bewondering heb ik gekeken naar en genoten van je creaties. Met dit talent mag je je mijns inziens zeer terecht op de markt gaan zetten. Je hebt geen mooie praatjes nodig , jouw kunst spreekt voor zich. Chapeau!

Huub Bloemers

Dank je Monique!

Ik kan zelf natuurlijk niet schrijven, dus mijn mama doet dat voor me, maar ik vond het echt heel leuk om bij jou te komen schilderen. De hele week voorafgaande aan de workshop vroeg ik wanneer ik nu zou gaan en ik heb er echt van genoten! De foto's spreken voor zich. Schilderen doe ik wel vaker want ik vind knutselen het aller-leukste, maar met een echte schildersezel en tubes verf is nog veel beter.

Kus van Noa

Hi Mo!!

Wilde je nog even bedanken voor de supergave dag en avond die je ons hebt bezorgd!! Het was echt geweldig en Leonie was helemaal ontroerd en zelfs vandaag is ze nog een beetje van slag!! Jullie act was echt briljant ook!! We hebben erg gelachen met z'n allen! Ik zal binnenkort de foto's nog even aan je mailen en zal de meiden nog even vragen voor wat reacties voor je website! Hoop dat jullie net zo genoten hebben als wij! Wat heeft die Jen toch veel gemist hè?!

Veel liefs, Eline

Dank je wel

Abstracte kunst heeft me wel altijd al aangetrokken, maar ik had nooit gedacht dat ik zelf iets zou kunnen maken dat voor mij de moeite waard zou zijn. Tijdens die ene cursusmiddag heb ik geleerd dat dat wel het geval is en dan niet via allerlei technieken, maar vooral door het gebruikmaken van gevoel en intuïtie en dat het maken een belevenis op zich is. Het ging gewoon vanzelf! Dat vond ik erg verrassend. Dat sindsdien het ene na het andere schilderij moet worden gemaakt, zegt genoeg.

Aart

Monique bedankt...

Hoi,

Ik ben Han Mollee 46 jaar en wil al heel lang een keer schilderen. Monique ken ik al een paar jaar en toen ik hoorde dat ze cursussen intuïtief schilderen ging geven wilde ik meteen meedoen!! De eerste keer had ik het voorrecht om alleen de cursus te doen en het overtrof al mijn verwachtingen.Ik was apetrots op mijn schilderij en stond versteld van het resultaat. het gaf op het doek weer wat er in mijzelf speelde op dat moment en ik vond dat prachtig. Vooral mijn eigen naam onderaan het doek maakte me trots en blij. Ik heb het schilderij dezelfde avond thuis opgehangen en kijk er nog elke dag naar. Daarna heb ik nog een cursus met drie andere "schilders"gedaan en stond versteld van ieders resultaat. Sinds die tijd schilder ik regelmatig thuis en vind er veel ontspanning in. Ik kan helemaal "los" zijn in mijn schilderwerk en beleef er veel plezier aan. Ook andere mensen vinden de schilderijen mooi, en ik mocht zelfs al iets maken voor iemand uit mijn kennissenkring. Kortom je kunt op een ontspannen manier met schilderen kennis maken en daarbij in kontakt komen met jezelf vannuit je intuïtie.......En ik kom zeker nog een keer!!

Goed verzorgde dag

Ik had een heel goed verzorgde dag.
Intuïtief schilderen is lastig voor me. Voor mij geldt vooral het resultaat. En over het schilderij dat ik aan het eind van de workshop mee naar huis nam was ik niet tevreden. Toch staat het 'lelijke' schilderij nog steeds in mijn werkkamer en kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om het weg te gooien. Dag heeft blijkbaar meer impact op me gehad dan ik vermoedde.

Telefoon 06 - 25 52 86 14
BTW 130221053B01
KvK 14110460
Algemene voorwaarden

© 2009-2018 Mo-creations

Login