Kunstwinkel, Kunstuitleen en Workshops

Algemene voorwaarden

De bestelvoorwaarden van Mo-Creations zijn opgesteld om zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen omtrent het kopen van de aangeboden kunst en de workshops en om eventuele misverstanden te voorkomen.

Voorwaarden en werkwijze

Bij elke bestelling van kunst ontvangt de klant een email bericht met alle bestel- en klantgegevens en de gegevens van de bank voor de betaling.

De betalingstermijn welke Mo-Creations standaard hanteert bedraagt 7 werkdagen na de besteldatum. Uiteraard is het mogelijk om meerdere bestellingen ineens te betalen.

Indien de klant niet op tijd betaalt, en er is geen contact geweest met de klant, dan worden de bestelde artikelen al dan niet zonder kennisgeving weer vrijgegeven op de website en vervalt de bestelling.

Zolang een bestelling nog niet is betaald blijft het artikel zichtbaar op de website met de melding "gereserveerd". Periodiek wordt de website bijgewerkt en worden de verkochte goederen van de site gehaald.

Zodra de betaling is ontvangen wordt binnen 5 werkdagen de bestelling verzonden indien het formaat dit toelaat, anders behoort afhalen of eventueel persoonlijk afleveren tot een de opties. Zodra de bestelling is gepost krijgt de klant een bericht per email dat de bestelling onderweg is. Indien verzenden geen optie is krijgt de klant bericht om een afspraak voor afhalen of bezorging te maken.

Hoewel het slechts zeer sporadisch voorkomt (minder dan 1% van de verzonden pakjes), is Mo-Creations niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde poststukken. Het verzenden van een bestelling via TNT post is voor risico en rekening van de klant. Tijdens het bestelproces is het mogelijk om te kiezen voor een aangetekende en verzekerde verzending tegen een geringe meerprijs. Dit verzoek kunt u als extra aantekening in uw email vermelden.

Ruilen of retourneren is mogelijk, indien deze wens middels email is overlegd met Mo-Creations, binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelde artikelen. De kunst dient in ongewijzigde staat te worden teruggezonden. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Na ontvangst en verwerking van de retourzending wordt het aankoopbedrag van de retour ontvangen artikelen binnen 30 dagen teruggestort op de rekening van de klant. De initieel in rekening gebrachte bijdrage in de verzendkosten wordt alleen vergoed als een zending in zijn geheel wordt geretourneerd.
Poststukken welke niet, of onvoldoende, zijn gefrankeerd worden niet aangenomen en worden derhalve niet vergoed. Het originele bezorgadres doorstrepen en vervolgens "retour afzender" op het poststuk vermelden werkt dus niet.

Workshops en andere diensten

Wilt u weten of bepaalde data nog beschikbaar zijn, dan kunt u één of meer data reserveren. Reserveringen kunnen wij, nadat u van ons een reactie heeft gekregen, 8 dagen voor u vasthouden. Als wij binnen deze termijn geen bevestiging hebben ontvangen, dan vervalt de reservering.

Inschrijvingen dienen wij uiterlijk 2 weken voor de gewenste workshopdatum te hebben ontvangen. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met factuur. Het verschuldigde bedrag dienen wij uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de workshop te hebben ontvangen. Dit geldt niet voor spoedboekingen, hiervoor worden aparte afspraken gemaakt.

Bij niet tijdige betaling vervalt uw inschrijving
Als u een workshop cadeau doet dient de boeking plaats te vinden binnen 6 maanden na aankoop van de workshop.
Degene die een workshop reserveert is verantwoordelijk voor de afspraken betreffende inschrijving en betaling.
Als u op de dag van de workshop aangeeft met minder personen deel te nemen dan voor wie u heeft ingeschreven, dan kunt u een schilderij namens de afwezige(n) maken, mits dit binnen de aangegeven tijd van de workshop gebeurt.
Bij annulering van de workshop tot 4 weken voor de geplande datum kunnen wij in overleg met u een andere datum zoeken.
Bij annulering van de workshop, of het annuleren van deelname van één of meer personen, 4 weken voor aanvang van de workshop wordt 75% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.
Bij annulering van de workshop, of het annuleren van deelname van één of meer personen, vanaf 3 weken voor aanvang van de workshop wordt het verschuldigde bedrag geheel in rekening gebracht.
Als u niet aanwezig bent op de geboekte datum, dan vindt geen teruggave van het betaalde bedrag plaats.
Als de workshop door een calamiteit geen doorgang kan vinden, van uw kant of de onze, dan stellen wij u in de gelegenheid de workshop op een andere datum te volgen
kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele materiële en/of immateriële schade die zou kunnen ontstaan gedurende de workshop.

Mo-Creations streeft ernaar om eventuele klachten en problemen altijd zo coulant als mogelijk op te lossen.

Deze voorwaarden zijn aan verandering onderhevig en worden regelmatig bijgewerkt en/of aangepast.

Datum: 12-07-2008

Telefoon 06 - 25 52 86 14
BTW 130221053B01
KvK 14110460
Algemene voorwaarden

© 2009-2018 Mo-creations

Login